Rocky Mountains Skisafari

Een toffe roadtrip door de Rocky's

7 skigebieden & de beste sneeuw!

Skiën of Snowboarden in skisafari Canada staat op iedereen zijn of haar wintersportverlanglijst!

Wintersport in de Rocky Mountains, een hele andere wintersport beleving. De skigebieden zijn niet zoals wij ze kennen in de Alpen. Praktisch de hele berg staat tot ons gebruik! Meer dan genoeg pisten kilometers maar minder liften. Pistes zijn qua indeling van moeilijkheidsgraad anders ingedeeld. Waarbij bijna elk skigebied veel uitdagende pistes heeft in de categorie ‘Double Black Diamond’!

Tijdes deze toffe reis bezoeken we in dikke SUV’s, 7 verschillende skigebieden. Elke dag in de sneeuw maar ook genieten van de natuur! De afstanden tussen de verschillende skigebieden zijn tussen de 40 en 150 km. Genoeg mogelijkheid om de Rocky Mountains echt te beleven. We hebben in het 10-daagse reisprogramma een vrije dag ingeruimd. Deze dag is ideaal voor de personen die hun bucket list willen afstrepen. We bezoeken het skigebied van Panorama waar je het beste kan gaan Heli skiën.

Een volledig verzorgde skisafari in canada, inclusief half-pension, vervoer, begeleiding en 7 top skigebieden!

Wat gaan we doen?!

√ Vliegen naar Calgary op 28 februari 2023
√ Dikke SUV’s om door de Rockies te cruisen
√ 2 niveaugroepen ‘Zwart & Black Diamond’
√ Deelnemers; maximaal 18
√ 7 top skigebieden (De Snow Experience Rocky Ronde)
√ Uniek programma
√ Sneeuw gegarandeerd!

Skisafari Canada

Deze compleet georganiseerde groepsreis is een week vol skiën/boarden in de Rocky Mountains in Canada. U boekt een 10-daagse vakantie inclusief vervoer in Canada, accommodatie op basis van halfpension (ontbijt en diner) en gediplomeerde Nederlandstalige begeleiding. Gedurende minimaal zeven dagen skiet of snowboard u in het bijzijn van medereizigers en de Nederlandstalige reisleider in verschillende legendarische gebieden in de Rocky Mountains van Canada.

Onder begeleiding van de Nederlandstalige gediplomeerde ski en snowboardleraar skiet/snowboard u door de gebieden en genieten jullie van de typische pistes en geweldige sneeuw die skisafari Canada heeft. Op de aankomstdag in Calgary organiseren we voor wie dat nodig heeft materiaalhuur en halen we de SUV’s op om vanuit Calgary de Rockies in te kunnen rijden. Op de tiende dag (de vertrekdag) reizen we vanuit de Rocky Mountains via de Cowboy Highway terug naar Calgary. De reis is inclusief de twee reisdagen een 10-daagse reis met dus acht volle dagen wintersportplezier!

Dagelijks wordt u door de gids geïnformeerd over de volgende dag. Het is een skisafari in de Rocky Mountains maar elk stadje en skigebied is toch echt uniek. U krijgt informatie over het skigebied, de weersverwachtingen en krijgt alvast een terugblik van de dag door de gemaakte foto’s te bekijken. Na het diner is er in de local bar of hotellobby nog de mogelijkheid om een kaartje te leggen of gezellig wat te drinken.

Bent u benieuwd naar het programma, de gebieden die we bezoeken en de prijs?Kicking Horse skigebied

28 feb t/m 10 maa '23