Heliskiën

Heliskiën in Panorama

Op dag 6 van deze (kan je Heliskiën!) reis bezoeken we het prachtige gebied van Panorama, een skigebied dat sinds 1962 bestaat en is uitgegroeid tot het Heliski gebied van Canada! Het is aan jezelf om deze dag in te delen zoals jij dat zelf het liefste doet. Heerlijk een dagje niet op de ski’s of juist wel dus!!!

Er zijn tal van activiteiten te doen in Panorama Resort, al staat Heliskiën wel op de eerste plaats. Je kan ook op Snowscooter Safari een FATT MTB-Safari, heerlijk skiën op alle vette pistes in het skigebied of chillen met een massage in the Spa!

 

A bucket list ervaring! Heliski Safari

De Heliski trips worden (ruim 50 jaar) georganiseerd door RK Heliski.com zij bieden een dagexcursie aan van 3 of 5 vluchten. De prijs van heliskiën varieert tussen de € 650 – € 800 (niet inbegrepen in de reissom). Hierbij is vervolgens wel alles voor je geregeld zoals de juiste Lawine uitrusting, Canadese gediplomeerde off-piste gidsen inclusief gebruik van de juiste ski’s en snowboard en een training in hoe om te gaan met het off-piste skiën.

Panorama is in ieder geval The Best Place om te dit te gaan doen!

 

Get into the Choppaaa!

Snowscooter Safari

Met Toby Creek Adventures kan je een hele vette tocht maken op een snowmobile. Ze bieden allerlei toffe tochten aan variërend van 1 tot 5 uur durende trips. Bezoek ijswatervallen of maak een trip naar een verlaten zilver mijn. Afhankelijk van de tocht wordt er voor een lunch gezorgd. De prijs voor een Sneeuwscooter Safari ligt tussen de € 75 en € 350 (niet inbegrepen in de reissom).

skisafari in canada

MTB Fattbike Safari

Wil je een toffe tocht maken rondom het Panorama Resort? Huur dan een Fattbike, een MTB met dikke banden en ga er zelf op uit in de geweldige natuur rondom dit skigebied.

Liever skiën of wat anders?

Check hier alle andere toffe dingen die je kan gaan doen op deze ‘rustdag’!