Fly & Drive Canada

Vliegen naar Calgary

De Rockies Mountains liggen op ongeveer 9 uur vliegen van Amsterdam. Valt reuze mee dus!

Wij bieden de reis aan inclusief een directe vlucht met KLM / Delta Airlines van Amsterdam naar Calgary. De vlucht (KL0677) vertrekt op 28 februari en keert terug in Amsterdam op 10 maart (KL0678).

De vlucht is inclusief 1 x handbagage, 1 x handtas/laptop en 1 x ruimbagage van 23kg. De prijs van deze reis is gebaseerd op een vlucht van €800,-.
(Gemiddeld kostte een directe vlucht afgelopen keer €842)

Let op: De wintersportuitrusting is één keer ruimbagage, wil je 23kg ruimbagage bijboeken kan dit voor circa €170,-. Een wintersportuitrusting is 1 x schoenentas en 1 x ski/snowboardtas, samen mogen ze niet meer wegen dan 23 kg. De buitenste lineaire afmetingen (lengte + breedte + hoogte) mogen niet langer zijn dan 292 cm, anders wordt de ski/snowboardtas niet geaccepteerd.

Vervoer in Canada

Aangekomen in Calgary staan er 4 dikke SUV’s klaar (type Chevvy Tahoe of groter). In deze auto’s gaan jullie de komende dagen rondrijden tot de terugkeer op het vliegveld. De kosten voor deze auto’s (zoals; huur, verzekeringen, brandstof en vergunningen voor de national park’s) zijn inclusief in de reissom.

Het is handig voor ons om te weten of je in het bezit bent van een rijbewijs en of je er oké mee bent om door de Rocky Mountains te rijden.

 

Route

Vanuit Calgary wordt er een schitterende route afgelegd van ongeveer 1000 km. Op de eerste dag rijden we vanaf het vliegveld naar Banff, een ritje van 1 uur 40 (ongeveer 140 km). Voor wie er nog ski/snowboard materiaal wil huren, dit doen we ook in Calgary. De route die we afleggen is als volgt;

  • Lake Louise
  • Golden
  • Panorama
  • Kimberley
  • Fernie