X Sluiten

St. Anton Super Skisafari

Wintersport in het Sneeuwmekka van de Alpen!

Beroemd | Sneeuwzeker | Geweldige après-ski

St. Anton – Het grootste aaneengesloten skigebied van Oostenrijk ‘Ski Arlberg’, ook wel het Sneeuwmekka van de Alpen genoemd; 7 skigebieden met elkaar verbonden door maar liefst 87 liften. Ja, daar zijn wij bij natuurlijk!

Door de gondellift de Flexenbahn zijn de skigebieden van St. Christoph – St. Anton verbonden met Lech, Zürs, Warth, Schröcken en Stuben! De uitgebreide, sneeuwzekere pistes zijn voorzien van het modernste liftennetwerk. Je vindt hier alles van heerlijk blauwe koninklijke afdalingen in Lech tot aan uitdagende zwarte pistes en skiroutes in St. Anton.

√ skiën in groepen van gemiddeld 8 personen
√ minimaal 2 gidsen
√ het grootste verbonden skigebied van Oostenrijk
√ beroemde après-ski 

√ de bakermat van het skiën! 

Deze compleet georganiseerde skivakantie is een week vol skiën/boarden in de bekendste skigebieden van Oostenrijk.  U boekt een 8-daagse vakantie inclusief vervoer, accommodatie op basis van halfpension (ontbijt en diner), 6-daagse liftpas en begeleiding. Gedurende zes dagen reist u in het bijzijn van medereizigers en de Nederlandstalige gidsen naar 8 afzonderlijke skigebieden. Onder begeleiding van de Nederlandstalige gediplomeerde gidsen skiet of board u door de gebieden en komen de groepen samen bij de koffiepauze, lunchpauze en de après-ski. Op de aankomstdag en de vertrekdag heeft u ook nog de mogelijkheid om zelfstandig met uw medereizigers (of alleen) te skiën in gebieden in de buurt of kunt u uw favoriete skigebied nog eens bezoeken! Acht dagen wintersportplezier! 

Dagelijks wordt u door de gidsen geïnformeerd over de volgende dag. U krijgt informatie over het skigebied, de weersverwachtingen en krijgt alvast een terugblik van de dag door de gemaakte foto’s te bekijken. Na het diner is er in de bar of lobby nog de mogelijkheid om een kaartje te leggen of gezellig wat te drinken. Een gebbetje, een grolletje of gewoon even lekker nagenieten van de dag. 

Bent u benieuwd naar het programma, de gebieden die we bezoeken en de prijs? U leest er alles over in de grijze balk hieronder. 

Bekijk hier alvast de aftermovie van vorig jaar! 

Anton aftermovieSt. Anton Skisafari Snow Experience

22 - 31 maart 2019