Vervoer

Tijdens de Snow Experience Super Skisafari’s is al het vervoer voor u geregeld! Tijdens de heen- en terugreis van en naar Nederland reist u met een luxe Royal Class touringcar naar Italië. En gedurende de week rijdt onze eigen taxibus u elke skisafaridag naar een nieuw skigebied!

Vervoer tijdens de week:

√ Iedere ochtend staat onze eigen taxi/bus klaar bij het hotel om u naar het skigebied te brengen;
√ ’s Middags wordt u opgehaald daar waar we geëindigd zijn;
√ De tijd op de berg kunt u zo optimaal besteden en genieten!

Eigen taxi bus Snow Experience

Gedurende de week staat elke dag onze eigen taxibus voor u klaar. ’s Ochtends wordt u opgehaald bij het hotel en zet de bus u af vóór de lift van het skigebied waar we die dag met z’n allen gaan skiën/boarden. Na een hele dag wintersporten, eindigen we in een gezellig dorp voor een drankje of een lekkere kop koffie. Na het après-skiën staat de bus/taxi bij de uitgang op ons te wachten en wordt u heerlijk terug gebracht naar het hotel.  Geen wachttijden en overvolle skibussen zonder zitplaatsen, geen gesjouw met spullen, maar gewoon goed georganiseerd vervoer tijdens uw wintersportweek!

De heen- en terugreis:

directliner logo

Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf

√ Opstappen in Amsterdam, Utrecht, Den Bosch, Den Haag, Rotterdam, Prinsenbeek,  Eindhoven, Weert en Heerlen;
√ Royal Class touringcar;
√ Zaterdagochtend aankomen in Italië.

Bij de pakketprijs is de reis naar de sneeuw per Royal Class touringcar inbegrepen. U vertrekt in de loop van vrijdagmiddag vanaf verschillende opstapplaatsen in Nederland. Gedurende de reis wordt er regelmatig gestopt om de benen te strekken. Alle touringcars zijn voorzien van een bar, waar naast koffie, thee en vaak soep ook gekoelde frisdranken verkrijgbaar zijn. Het is niet toegestaan om alcoholische dranken mee te nemen in de bus. Alle touringcars zijn voorzien van een toilet, video/DVD en airconditioning. Per persoon kunt u een volledige ski-uitrusting meenemen. De volgende ochtend komt u aan in een winters landschap en verwelkomen wij u in Oostenrijk. De zaterdag erop brengt de bus u weer terug naar Nederland, waar u op zondag aankomt. U reist altijd met een touringcar die is aangesloten bij Stichting Keurmerk Touringcarbedrijven. Wilt u meer weten over reizen per Royal Class touringcar? Lees dan de voorwaarden en reisinformatie op de website van Direct Liner, klik hier.

Alternatieve heen- en terugreis; auto, trein of vliegtuig?

Het kan natuurlijk zijn dat u de voorkeur geeft aan een andere manier van reizen. Op eigen gelegenheid kunt u dan zaterdagmiddag of -avond bij het hotel aankomen. Reist u liever met de auto, trein of het vliegtuig, dan kunt u dat aangeven bij de boeking. U ontvangt € 100,- korting per persoon op de totale reissom.

Gaat uw voorkeur uit naar reizen per trein? Het is mogelijk om met de Alpen Express heen te rijden, maar houd er rekening mee dat u een aantal keer zult moeten overstappen, waaronder op Innsbruck en op Bolzano. De terugreis vindt plaats met een gewone lijndienst trein, de Alpen Express rijdt in de periode niet meer. We helpen u graag met het boeken van de treinreis.