Prijs & reis informatie

summit_superskisafari

De Dolomiti Super Skisafari, van 15 – 24 maart 2019, is te boeken voor een pakketprijs van € 1269,- per persoon.

Bij deze prijs is inbegrepen;
* Vervoer naar Italië en weer terug per Royal Class touringcar
* 7 overnachtingen in een 3-sterrenhotel op basis van halfpension (ontbijt en diner)
* Liftpas voor alle genoemde skigebieden voor 6 dagen (verlenging pas tegen gereduceerd tarief mogelijk)
* Vervoer ter plaatse naar de skigebieden en retour
* Nederlandstalige skigidsen en reisbegeleiding ter plaatse
* 6 dagen skisafari in verschillende skigebieden
* Iedere dag een informatiemoment over het weer, met programma voor de volgende dag.
* Online foto-album.

Bij deze prijs is niet inbegrepen;
* Reisverzekering (dient door uzelf afgesloten te worden)
* Lunch en drankjes op locatie
* Materiaalhuur.

NB U kunt er ook voor kiezen om op eigen gelegenheid naar het hotel te komen. In dat geval vervalt het vervoer per Royal Class touringcar en geldt er een reductie van € 100,-

summit_superskisafari

Deze reis boeken U kunt deze reis online boeken door in de menubalk op ‘boek direct’ te klikken. U ontvangt vervolgens van ons een reserveringsbevestiging. De definitieve boeking gaat via Summit Travel. Zij zijn aangesloten bij de SGR en de ANVR waardoor u verzekerd bent bij calamiteiten rondom de organisatie van uw wintersport. U ontvangt van hen de factuur. Meer informatie vindt u op de website van Summit Travel.

Verzekeringen Omdat u op vakantie gaat, raden wij u aan om voor deze reis een reisverzekering afsluiten. Let er bij het afsluiten goed op dat de aanvulling ‘wintersport’ hier ook onder valt. Tevens is het raadzaam om na te vragen of het vervoer per helikopter vanaf de piste ook gedekt is. Mocht dit voorkomen, dan bent u er in ieder geval zeker van dat uw verzekering dit dekt. Skigebieden gaan steeds meer over op de keuze om u snel en veilig te vervoeren van piste naar ziekenhuis, een volledige dekking is voor iedere wintersporter noodzakelijk. Een passende wintersportdekking kunt u bijvoorbeeld afsluiten via de Nederlandse Ski Vereniging. Neemt u ook uw verzekeringspasjes van uw zorgverzekering mee op reis. De pasjes voor de reisverzekering en het zorgverzekeringspasje dient u op de piste altijd bij u te hebben, dit is verplicht. Ook dient u zich net als in Nederland te kunnen legitimeren met een geldig legitimatiebewijs.

Reis- en annuleringsvoorwaarden Uw boeking van de Skisafari loopt via Summit Travel. Zij zijn aangesloten bij de ANVR. Deze vereniging hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van reizen en de informatie daarover. Hier vindt u de ANVR Consumentenvoorwaarden. Snow Experience behoudt zich het recht voor deze reis te annuleren bij te weinig aanmeldingen. Reeds gedane boekingen worden in dit geval volledig gerestitueerd. Wanneer u zelf voor vertrek de reis wilt annuleren, hanteren wij de condities van de annuleringsvoorwaarden zoals Summit Travel deze hanteert.  Voor de annuleringsvoorwaarden, klik hier. 

Laatste reisinformatieCa. 10 dagen voor aanvang van de reis ontvangt u van ons per e-mail de laatste reisbescheiden en overige praktische informatie.