X Sluiten

Dolomiti Super Skisafari

De Dolomieten; een prachtig natuurgebied met toppen boven de 3000 meter!

Sella Ronda | S. Pellegrino | Arabba | Latemar e.a.

Dolomieten skisafari

De Dolomiti Super Skisafari in het hart van de Dolomieten, een prachtig natuurgebied met toppen boven de drieduizend meter. Dit gebied maakt onderdeel uit van de UNESCO Werelderfgoed lijst en is ideaal voor een Dolomieten skisafari.

U verblijft deze reis middenin de Dolomieten in het plaatsje Vigo di Fassa. Het hotel ligt direct aan de piste in het dorp op 50 meter van de gondelbaan. Dit biedt ideale omstandigheden om elk moment van uw verblijf de berg op te kunnen gaan! De eerste en de laatste zaterdag van deze groepsreis heeft u de mogelijkheid om zelfstandig te skiën in dit gemoedelijke gelijknamige skigebied.

√ UNESCO Werelderfgoed
√ skiën in groepen van gemiddeld 8 personen
√ minimaal 2 gidsen
√ hotel op 50 meter van de gondel
√ 1200 km skiplezier! 

De Snow Experience Dolomieten Skisafari is een week vol skiën/boarden in de mooiste, speciaal voor u geselecteerde skigebieden van de Italiaanse Dolomieten. U boekt een 8-daagse vakantie inclusief vervoer, verblijf op basis van halfpension, 6-daagse liftpas (voor alle gebieden) én begeleiding. Gedurende zes dagen reist u in het bijzijn van medereizigers en Nederlandstalige gediplomeerde gidsen naar 6 afzonderlijke skigebieden. Onder begeleiding van de gidsen skiet of board u met twee groepen van gemiddeld 8 personen door de gebieden. Op de aankomst- en vertrekdag heeft u de mogelijkheid om zelfstandig of met uw medereizigers te gaan skiën. Acht dagen wintersportplezier!

Dagelijks wordt u door de gidsen geïnformeerd over de volgende dag. U krijgt informatie over het skigebied, weersverwachtingen en we bekijken de foto’s van de skidag van vandaag. Zo is het aan het einde van elke dag duidelijk naar welk geweldige skigebied de Dolomieten skisafari de volgende dag heengaat.

Meer informatie:

Bent u benieuwd naar het programma, de gebieden die we bezoeken en de prijs? U leest er alles over in de grijze balk hieronder. Carezza groepsfoto

15 - 24 maart 2019