Vervoer

Tijdens de Snow Experience Super Skisafari’s is al het vervoer voor u geregeld! Tijdens de heen- en terugreis van en naar Nederland reist u met een luxe Royal Class touringcar naar Frankrijk.

Vervoer tijdens de week:

 

Tijdens de Savoie Skisafari hoeven we geen afstanden per minibus af te leggen om bij de verschillende gondels en skidorpen te komen. We verblijven in het centrum van Brides-les-Bains waar we vanuit het dorp met de gondel middenin dit mega gebied uitkomen!

De heen- en terugreis:

directliner logo

Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf

√ Opstappen op vrijdag in Amsterdam, Utrecht, Den Bosch, Den Haag, Rotterdam, Prinsenbeek,  Eindhoven, Weert en Heerlen;
√ Royal Class touringcar;
√ Zaterdagochtend aankomen in Frankrijk (Moutiers), 5 km transfer van Brides-les-bains.

Bij de pakketprijs is de reis naar de sneeuw per Royal Class touringcar inbegrepen. U vertrekt in de loop van vrijdagmiddag vanaf verschillende opstapplaatsen in Nederland. Gedurende de reis wordt er regelmatig gestopt om de benen te strekken. Alle touringcars zijn voorzien van een bar, waar naast koffie, thee en vaak soep ook gekoelde frisdranken verkrijgbaar zijn. Het is niet toegestaan om alcoholische dranken mee te nemen in de bus. Alle touringcars zijn voorzien van een toilet, video/DVD en airconditioning. Per persoon kunt u een volledige ski-uitrusting meenemen. De volgende ochtend komt u aan in een winters landschap en verwelkomen wij u in Oostenrijk. De zaterdag erop brengt de bus u weer terug naar Nederland, waar u op zondag aankomt. U reist altijd met een touringcar die is aangesloten bij Stichting Keurmerk Touringcarbedrijven. Wilt u meer weten over reizen per Royal Class touringcar? Lees dan de voorwaarden en reisinformatie op de website van Direct Liner, klik hier.

Alternatieve heen- en terugreis; auto, trein of vliegtuig?

Het kan natuurlijk zijn dat u de voorkeur geeft aan een andere manier van reizen. Op eigen gelegenheid kunt u dan zaterdagmiddag of -avond bij het hotel aankomen. Reist u liever met de auto, trein of het vliegtuig, dan kunt u dat aangeven bij de boeking. U ontvangt € 100,- korting per persoon op de totale reissom.

Gaat uw voorkeur uit naar reizen per trein? Het is mogelijk om met de SkiThalys heen te rijden. Het vertrek met de SkiThalys naar Frankrijk is vanuit A’dam CS (5:42 uur), Schiphol of Rotterdam CS (6:25 uur). Dit is een dagtrein, het vertrek is dus zaterdagochtend en de aankomst is zaterdagmiddag (13:45 uur) in Moutiers 5 km van Brides-les-bains (net als de busgasten).

Wij helpen u graag bij het boeken van de SkiThalys voor uw eigen informatie verwijzen wij u naar Ski Thalys.