Accommodatie

Hotel Le Savoy

Gedurende de Savoie Ski-Safari verblijven we in het gezellige dorp Brides-les-Bains. Ons hotel ligt in het centrum en heet toevalligerwijze Hotel Le Savoy, dit gerenoveerde hotel met on-Franse ruime kamers biedt ons datgene wat wij voor de skisafari nodig hebben. Een gezellig hotel met bar, goede keuken, gelegen op slechts 300 meter afstand van de lift in het centrum van Les-3-Vallees.

U verblijft zeven nachten in het hotel op basis van halfpension, bestaande uit een uitgebreid ontbijtbuffet en meergangen keuze diner. 

De mooie kamers beschikken over een badkamer met douche, toilet, zithoekje en tv. Er zijn 2-persoonskamers gereserveerd. U kunt ook de voorkeur geven aan een eenpersoonskamer. Bij beschikbaarheid wordt een eenpersoonskamertoeslag van €20,- per nacht berekend bij de pakketprijs.

Op de eerste en de laatste zaterdag van uw verblijf heeft u de mogelijkheid om op eigen gelegenheid de omgeving te verkennen. U kunt de ski’s uitproberen in Meribel of juist lekker genieten van de Thermen in Brides-les-Bains. Het gezellige dorpje heeft een aantal leuke cafe’s en winkeltjes.

In het hotel is een kleine sauna in het hotel voor wie er na de skidag nog even wilt zweten. In dezelfde straat als het hotel ligt echter het grotere Wellness resort van Brides-les-bains waar er veel meer te genieten valt van sauna’s, jacuzzi’s en een zwembad.

 

hotel savoy brides

Hotel le Savoy***