X Sluiten

Savoie Super Skisafari

Courchevel, Val Thorens, Méribel, Les Menuires!

Het grootste skigebied van de wereld - 600km piste!

Dese skisafari in Frankrijk bezoekt het grootste skigebied van de wereld!

Een Skisafari in Frankrijk, met maar liefst 600 kilometer aan piste (312 blauw, 216 rood en 72 zwart). Dit is zijn meerdere skigebieden waar je elke dag kan genieten van nieuwe pistes en uitzichten. Al deze pistes liggen aangesloten met liften tot veel verschillende dorpen. Wij verblijven in Brides-les-bains verbonden met een gondel aan het beroemde skidorp Meribel. Vanuit het centrum van Les 3 Vallees zullen we in een week tijd alle richtingen van dit mega skigebied ontdekken.

Skien van 900 tot 3200 meter hoogte, meer dan uitdagende buckelpistes en heerlijke brede glooiende afdalingen. Voor elke skier is er in 3 Vallees plezier en uitdaging te vinden. Deze skisafari in Frankrijk is er een die op ons programma moest staan! Het heeft alles!

In Les 3 Vallees is inmiddels ook flink geïnvesteerd in nieuwe liften, alles om het de wintersporter zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Nieuwe liften in Meribel, Courchevel en les Menuirs en zelfs een nieuwe piste in Val Thorens die het mogelijk maakt voor de blauwe groep om vanaf het hoogste punt in Val Thorens (Cime Caron) op de ski’s af te dalen terug naar het dorp.

Wat gaan we doen?!

√ skiën in groepen van gemiddeld 8 personen
√ minimaal 2 gidsen
√ brede, uitgestrekte pistes
√ geweldige après-ski 

√ sneeuw gegarandeerd! 

Deze compleet georganiseerde groepsreis is een week vol skiën/boarden in het grootste skigebied van Frankrijk.  U boekt een 8-daagse vakantie inclusief vervoer, accommodatie op basis van halfpension (ontbijt en diner), 6-daagse liftpas en begeleiding. Gedurende zes dagen skiet of snowboard u in het bijzijn van medereizigers en de Nederlandstalige reisleiders naar allerlei verschillende Franse skidorpen. Onder begeleiding van de Nederlandstalige gediplomeerde skileraren skiet of board u door de gebieden en komen de groepen samen bij de koffiepauze, lunchpauze en de après-ski. Op de aankomstdag en de vertrekdag heeft u ook nog de mogelijkheid om zelfstandig met uw medereizigers (of alleen) te skiën in Les 3 Vallees of kunt u uw favoriete skigebied nog eens bezoeken! Acht dagen wintersportplezier!

Dagelijks wordt u door de gidsen geïnformeerd over de volgende dag. Het is wel een skisafari in Frankrijk maar elk dorpje is toch echt uniek. U krijgt informatie over het skigebied, de weersverwachtingen en krijgt alvast een terugblik van de dag door de gemaakte foto’s te bekijken. Na het diner is er in de bar of lobby nog de mogelijkheid om een kaartje te leggen of gezellig wat te drinken. Een gebbetje, een grolletje of gewoon even lekker nagenieten van de dag.

Bent u benieuwd naar het programma, de gebieden die we bezoeken en de prijs? U leest er alles over via de linkjes naar de desbetreffende pagina’s in de grijze balk hieronder.Courchevel of meribel

11 - 20 januari 2019