Hotel Basur***

Tijdens de StAnton Super Skisafari overnachten we in Hotel Basur in Flirsch. In het hotel en het dorpje ervaar je nog de echte Tiroolse gastvriendelijkheid! Het dorp beschikt over een kleine sleeplift, een verlichte rodelbaan, een ijsbaan en een verlichte langlaufloipe richting St. Anton.

Het typisch Oostenrijkse hotel Basur ligt in het dorpscentrum van Flirsch, op ongeveer 13 km afstand van St. Anton am Arlberg. Het hotel is in de zomer van 2020 gesloten geweest en totaal omgebouwd. Het hotel beschikt over een kleine gezellige bar en spa-gelegenheid met sauna, stoombad, infraroodcabine en solarium. Het is mogelijk om een massage te boeken op aanvraag.

U verblijft zeven nachten in het hotel op basis van halfpension, bestaande uit ontbijtbuffet en diner. Het hotel serveert een Tiroler 3-gangen keuze menu met saladebuffet.

De comfortabele kamers beschikken over een badkamer met douche, toilet, föhn en tv. De meeste kamers hebben een balkon. Er zijn 2-persoonskamers gereserveerd. U kunt ook de voorkeur geven aan een eenpersoonskamer. Bij beschikbaarheid wordt een eenpersoonskamertoeslag van €25,- per nacht berekend bij de pakketprijs.

Op de eerste en de laatste zaterdag van uw verblijf heeft u de mogelijkheid om op eigen gelegenheid heerlijk te gaan skiën in St. Anton. De gratis skibus stopt direct voor het hotel. Natuurlijk kunt u ook genieten van een prachtige winterwandeling in de prachtige omgeving. De prachtige Bartholomeo Kirche in het dorp naast het hotel is gedurende de nachten heerlijk stil!

Basur - Flirsch

Hotel Basur in Flirsch