Salzburg Super Skisafari

Flachau - Schladming - Zauchensee

Top Skigebieden!

De Salzburger Skisafari is een geweldige reis waarbij het skiën en snowboarden absoluut gepaard gaan met après-ski. Het Salzburgerland leent zich hier perfect voor. Er zijn genoeg leuke après-ski plekken te vinden waarmee we onze skidag kunnen afsluiten!

√ skiën in groepen van gemiddeld 8 personen
√ 3 niveau groepen onder leiding van 3 skileraren
√ prachtige afdalingen op de piste tussen de bossen
√ gezellige après-ski

√ 1370 km skiplezier! 

Elke dag een ander skigebied, elke dag nieuwe pistes en liften. De Salzburger Skisafari is zoals onze skileraren zeggen “de echte skisafari”. Je wordt in de ochtend door onze eigen bus weggebracht naar het startpunt van de dag. Je maakt een prachtige tocht door het skigebied, lekker bakje koffie/thee met een strüdel tussendoor, zalige kaiserschmarren of spaghetti en aan het einde van de tocht wordt je weer opgehaald met de bus. Veel meters maken, genieten en heerlijk even alleen maar focussen op je geluk! Niet aan thuis denken.

Wat is georganiseerd?

Deze compleet georganiseerde skivakantie (Salzburger skisafari) is een week vol skiën/boarden in de grotere skigebieden van het Salzburgerland. Deze skigebieden zijn met al hun nieuwe liften ideaal voor prachtige lange tochten. De echte liefhebbers voor het afleggen van de vele kilometers komen hier goed aan hun trekken. U boekt een vakantie inclusief vervoer, accommodatie op basis van halfpension (ontbijt en diner) en begeleiding. Gedurende zes dagen reist u in het bijzijn van medereizigers en de Nederlandstalige gidsen naar 6 afzonderlijke skigebieden. Onder begeleiding van de Nederlandstalige gediplomeerde gidsen skiet of board u door de gebieden. Op de aankomstdag en de vertrekdag heeft u ook nog de mogelijkheid om zelfstandig met uw medereizigers (of alleen) te skiën in 2 beroemde gebieden in de buurt! Acht dagen wintersportplezier! 

Dagelijks wordt u door de gidsen geïnformeerd over de volgende dag. U krijgt informatie over het skigebied, de weersverwachtingen en optioneel bij te boeken excursies. Alvast een beetje voorpret? Lees dan het reisverslag van Niek van een van de eerste Salzburger skisafari.13 t/m 22 jan. '23