Sazlburg Super Skisafari

Nieuwe pistes - Nieuwe liften!!

8 dagen skiën in 8 super skigebieden! 2750 km aan piste!

De Salzburger Super Skisafari is een geweldige reis waarbij het skiën en snowboarden absoluut gepaard gaan met après-ski. Het Salzburgerland leent zich hier perfect voor. Er zijn genoeg leuke après-ski plekken te vinden waarmee we onze skidag kunnen afsluiten!

√ skiën in groepen van gemiddeld 8 personen
√ minimaal 2 gidsen
√ prachtige afdalingen op de piste tussen de bossen
√ gezellige après-ski

√ 1370 km skiplezier! 

Deze compleet georganiseerde skivakantie is een week vol skiën/boarden in de grotere skigebieden van het Salzburgerland. Deze skigebieden zijn met al hun nieuwe liften ideaal voor prachtige lange tochten. De echte liefhebbers voor het afleggen van de vele kilometers komen hier goed aan hun trekken. U boekt een vakantie inclusief vervoer, accommodatie op basis van halfpension (ontbijt en diner), 6-daagse liftpas en begeleiding. Gedurende zes dagen reist u in het bijzijn van medereizigers en de Nederlandstalige gidsen naar 6 afzonderlijke skigebieden. Onder begeleiding van de Nederlandstalige gediplomeerde gidsen skiet of board u door de gebieden. Op de aankomstdag en de vertrekdag heeft u ook nog de mogelijkheid om zelfstandig met uw medereizigers (of alleen) te skiën in 2 beroemde gebieden in de buurt! Acht dagen wintersportplezier! 

Dagelijks wordt u door de gidsen geïnformeerd over de volgende dag. U krijgt informatie over het skigebied, de weersverwachtingen en optioneel bij te boeken excursies. Alvast een beetje voorpret? Lees dan het reisverslag van Niek.10 t/m 19 januari 2020