Prijs & reis informatie

De Savoie Super Skisafari, van 17 – 26 januari 2020, is te boeken voor een pakketprijs van € 982,50 per persoon.

Bij deze prijs is inbegrepen;
* Vervoer naar Frankrijk en weer terug per Royal Class touringcar
* 7 overnachtingen in Hotel Savoy op basis van halfpension (ontbijtbuffet en 3-gangendiner)
* Nederlandstalige skigidsen en reisbegeleiding ter plaatse
* 6 dagen skisafari in verschillende skigebieden
* Iedere dag een informatiemoment over het weer, met programma voor de volgende dag.
* Online foto-album.

Bij deze prijs is niet inbegrepen;
* Liftpas voor alle genoemde skigebieden voor 6 dagen (€ 297,-)
* Reisverzekering (dient door uzelf afgesloten te worden)
* Lunch en drankjes op locatie
* Materiaalhuur

[verlenging liftpas is mogelijk met 1 dag  + €49,- / verlenging met 2 dagen + € 98,-]
NB – 1 losse dag kost €63,- / 4-uurskaart €56,- Liftpasprijzen

NB – U kunt er ook voor kiezen om op eigen gelegenheid naar het hotel te komen. In dat geval vervalt het vervoer per Royal Class touringcar en geldt er een reductie van € 100,-.

Deze reis boeken

U kunt deze reis online boeken door in de menubalk op het ‘boekingsformulier’ te klikken. U ontvangt vervolgens van ons een automatische reserveringsbevestiging. Binnen 3 dagen ontvangt u van ons de bevestiging van de boeking alsmede de factuur voor de reis. Snow Experience is aangesloten bij de SGR hierdoor is uw betaling verzekerd door de SGR. Ons lidnummer is; 3974

Vezekeringen

Omdat u op vakantie gaat, raden wij u aan om voor deze reis een reisverzekering afsluiten. Let er bij het afsluiten goed op dat de aanvulling ‘wintersport’ hier ook onder valt. Tevens is het raadzaam om na te vragen of het vervoer per helikopter vanaf de piste ook gedekt is. Mocht dit voorkomen, dan bent u er in ieder geval zeker van dat uw verzekering dit dekt. Skigebieden gaan steeds meer over op de keuze om u snel en veilig te vervoeren van piste naar ziekenhuis, een volledige dekking is voor iedere wintersporter noodzakelijk. Een passende wintersportdekking kunt u bijvoorbeeld afsluiten via de Nederlandse Ski Vereniging. Neemt u ook uw verzekeringspasjes van uw zorgverzekering mee op reis. De pasjes voor de reisverzekering en het zorgverzekeringspasje dient u op de piste altijd bij u te hebben, dit is verplicht. Ook dient u zich net als in Nederland te kunnen legitimeren met een geldig legitimatiebewijs.

Reis- en annuleringsvoorwaarden

Deze reis gaat gegarandeerd door! Wanneer u zelf voor vertrek de reis wilt annuleren, hanteren wij de volgende regels. Indien een overeenkomst wordt geannuleerd, worden naast eventueel verschuldigde reserveringskosten de volgende annuleringskosten in rekening gebracht. bij annulering tot de 42ste kalenderdag (exclusief) vóór de vertrek dag: 15% van de reissom; bij annulering vanaf de 42ste kalenderdag (inclusief) tot de 28ste kalenderdag (exclusief) vóór de vertrek dag: 35% van de reissom; bij annulering vanaf de 28ste kalenderdag (inclusief) tot de 21ste dag (exclusief) vóór de vertrek dag: 40% van de reissom; bij annulering vanaf de 21ste kalenderdag (inclusief) tot de 14de dag (exclusief) vóór de vertrek dag: 50% van de reissom; bij annulering vanaf de 14de kalenderdag (inclusief) tot de 5de dag (exclusief) vóór de vertrek dag: 75% van de reissom; bij annulering vanaf de 5de kalenderdag (inclusief) tot de vertrek dag: 90% van de reissom; bij annulering op de vertrek dag of later: de volledige reissom.

Laatste reisinformatie

Ca. 10 dagen voor aanvang van de reis ontvangt u van ons per e-mail de laatste reisbescheiden en overige praktische informatie.Meribel skisafari Frankrijk