Gidsen

Snow Experience skigidsen staan voor:

  • * Skiën op de mooiste pistes;
  • * Zoveel mogelijk gebieden bezoeken;
  • * Beleven van al het moois dat de bergen te bieden hebben;
  • * Genieten van de liftpas zolang als dat de liften draaien;
  • * Pauzeren in de beste hutjes en lokale gastronomie;
  • * Een tot in de puntjes verzorgde wintersportdag;
  • * Respect the Mountains!

 

De reisleiders van Snow Experience zijn gepassioneerd door de wintersport, het ontdekken van gebieden en het genieten van de gastronomie. Het begeleiden van wintersporters door zoveel verschillende gebieden voelt voor hen als een vakantiebaan. De realiteit is dat ze professioneel zorg dragen voor een onvergetelijke vakantie! Enjoy, relax & experience…

 

Wat u tijdens uw wintersport van onze gidsen kunt verwachten:

Tijdens de Super Skisafari’s van Snow Experience wordt u ontvangen, bijgestaan, begeleid of juist helemaal vrijgelaten door onze eigen reisbegeleiders. Dagelijks brengt onze eigen taxi u, samen met de gidsen, vanaf het hotel naar het skigebied waar die dag de skisafari plaats vindt. Na de gezamenlijke warming-up gaan de skigidsen ieder met een eigen niveaugroep op pad door het skigebied. De groepen worden (afhankelijk van het aantal deelnemers) ingedeeld in de groepen blauw, rood en zwart. De groepsgrootte is gemiddeld 8 personen per gids/reisleider. U kunt zelf gedurende de dag kiezen om van groep te wisselen als u dat prettig vindt, want tijdens de koffiepauze, lunch en après-ski komen we als groep weer bij elkaar! 

Dagelijks staan onze gidsen van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat voor u klaar. Ze zorgen ervoor dat u skiet over de mooiste pistes van de verschillende gebieden. Ze kennen de aansluitingen en loodsen u zo prettig mogelijk door het gebied. Ze nemen u mee naar het skigebied waar het op dat moment het lekkerste weer is. Het zijn levensgenieters en weten de leukste berghutten te vinden. Én ze kunnen u en passant nog wat leren als u daar behoefte aan heeft. Want als Oostenrijks gediplomeerd Landes skileraar en/of Landes snowboardleraar hebben zij binnen het Oostenrijkse opleiding systeem hun officiële papieren gehaald. Hiermee willen we slechts aangeven dat onze gidsen kennis van zaken hebben en dat u bij hen in goede handen bent.

 

’s Avonds: herinneringen ophalen en vooruit kijken

Vanaf het vertrek vanuit het hotel tot aan de terugkomst wordt u begeleid door onze gidsen. Elke avond na het diner sluiten we de skidag af met een fotopresentatie van de dag. Nog even nagenieten van alle mooie momenten en adembenemende uitzichten! Daarna nemen de gidsen u mee in de planning van de volgende dag: welk skigebied bezoeken we morgen? Hoe is het weer daar? Wat kunt u verwachten van de verschillende skiroutes? Ze weten u dagelijks lekker te maken met de leukste informatie en wetenswaardigheden..

De gidsen staan met plezier op u te wachten!

warming up voor de skidag op de Aberg (Hochkoenig)