Prijs & Reisinformatie

De Ötztaler Super Skisafari, van 18 – 26 maart 2022, is te boeken voor een pakketprijs van € 1056,50 per persoon.

 

Bij deze prijs is inbegrepen;
* Vervoer naar Oostenrijk en weer terug per Royal Class touringcar
* 7 overnachtingen in een goed hotel op basis van halfpension (ontbijt en diner)
* Vervoer ter plaatse naar de skigebieden en retour
* Nederlandstalige skigidsen en reisbegeleiding ter plaatse
* Iedere dag een informatiemoment over het weer, met programma voor de volgende dag
* Online foto-album
* SGR-deelnemersbijdrage
* Boekingskosten

Bij deze prijs is niet inbegrepen;
* Reisverzekering (dient door uzelf afgesloten te worden)
* Liftpas voor alle genoemde skigebieden voor 6 dagen (€ 342,50)
* Lunch en drankjes op locatie
* Materiaalhuur.

> Het boeken van een 1-persoonskamer is mogelijk, de 1-persoonskamer toeslag bedraagt € 175,-.
> Verlenging van de skipas (1 dag verlengen + € 36,50) (2 dagen verlengen + € 72,-)

NB U kunt er ook voor kiezen om op eigen gelegenheid naar het hotel te komen. In dat geval vervalt het vervoer per Royal Class touringcar en geldt er een reductie van € 100,-.

U kunt deze reis online boeken door in de menubalk op het ‘boekingsformulier’ te klikken. U ontvangt vervolgens van ons een automatische reserveringsbevestiging.

Binnen 3 dagen ontvangt u van ons de bevestiging van de boeking alsmede de factuur voor de reis. Snow Experience is aangesloten bij de SGR hierdoor is uw betaling verzekerd door de Stichting Garantiefonds Reisgelden. Ons lidnummer is; 3974

Omdat u op vakantie gaat, raden wij u aan om voor deze reis een reisverzekering afsluiten. Let er bij het afsluiten goed op dat de aanvulling ‘wintersport’ hier ook onder valt. Tevens is het raadzaam om na te vragen of het vervoer per helikopter vanaf de piste ook gedekt is. Mocht dit voorkomen, dan bent u er in ieder geval zeker van dat uw verzekering dit dekt. Skigebieden gaan steeds meer over op de keuze om u snel en veilig te vervoeren van piste naar ziekenhuis, een volledige dekking is voor iedere wintersporter noodzakelijk. Een passende wintersportdekking kunt u bijvoorbeeld afsluiten via de Nederlandse Ski VerenigingNeemt u ook uw verzekeringspasjes van uw zorgverzekering mee op reis. De pasjes voor de reisverzekering en het zorgverzekeringspasje dient u op de piste altijd bij u te hebben, dit is verplicht. Ook dient u zich net als in Nederland te kunnen legitimeren met een geldig legitimatiebewijs.

Uw boeking van de Skisafari loopt via Summit Travel. Zij zijn aangesloten bij de ANVR. Deze vereniging hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van reizen en de informatie daarover. Hier vindt u de ANVR Consumentenvoorwaarden. Snow Experience behoudt zich het recht voor deze reis te annuleren bij te weinig aanmeldingen. Reeds gedane boekingen worden in dit geval volledig gerestitueerd. Wanneer u zelf voor vertrek de reis wilt annuleren, hanteren wij de condities van de annuleringsvoorwaarden zoals Summit Travel deze hanteert.  Voor de annuleringsvoorwaarden, klik hier. 

Ca. 10 dagen voor aanvang van de reis ontvangt u van ons per e-mail de laatste reisbescheiden en overige praktische informatie.