Prijs & reis info

De Huttentocht Oostenrijk is op aanvraag beschikbaar en boekbaar voor u als privé groep.

Bij de offerte die u van ons ontvangt is inbegrepen;

* Vervoer naar Oostenrijk en weer terug
* 7 overnachtingen in gezellige hutjes op de berg op basis van halfpension (ontbijt en diner)
* 8-daagse liftpas voor alle genoemde skigebieden
* Vervoer ter plaatse indien nodig
* Nederlandstalige skigids en reisbegeleiding ter plaatse
* 8 dagen skisafari in verschillende gebieden
* Iedere dag een informatiemoment over het weer, met programma voor de volgende dag
* Online fotoboek na de reis.

Bij deze prijs is niet inbegrepen;
* Reisverzekering (dient door uzelf afgesloten te worden)
* Lunch en drankjes op locatie
* Materiaalhuur.

Natuurlijk passen we de offerte graag aan uw eigen wensen aan! Dus de wijze van vervoer, de verschillende hutten etc kunt u allemaal door ons laten aanpassen.

U kunt deze reis aanvragen door ons een mail te sturen met uw aanmelding. Ons mailadres is info@snowexperience.nl.

Omdat u op vakantie gaat, raden wij u aan om voor deze reis een reisverzekering afsluiten. Let er bij het afsluiten goed op dat de aanvulling ‘wintersport’ hier ook onder valt. Tevens is het raadzaam om na te vragen of het vervoer per helikopter vanaf de piste ook gedekt is. Mocht dit voorkomen, dan bent u er in ieder geval zeker van dat uw verzekering dit dekt. Skigebieden gaan steeds meer over op de keuze om u snel en veilig te vervoeren van piste naar ziekenhuis, een volledige dekking is voor iedere wintersporter noodzakelijk. Een passende wintersportdekking kunt u bijvoorbeeld afsluiten via de Nederlandse Ski Vereniging.

Neemt u ook uw verzekeringspasjes van uw zorgverzekering mee op reis. De pasjes voor de reisverzekering en het zorgverzekeringspasje dient u op de piste altijd bij u te hebben, dit is verplicht. Ook dient u zich net als in Nederland te kunnen legitimeren met een geldig legitimatiebewijs.

Snow Experience behoudt zich het recht voor deze reis te annuleren bij te weinig aanmeldingen. Reeds gedane boekingen worden in dit geval volledig gerestitueerd. Wanneer u zelf voor vertrek de reis wilt annuleren, hanteren wij de volgende regels. Indien een overeenkomst wordt geannuleerd, worden naast eventueel verschuldigde reserveringskosten de volgende annuleringskosten in rekening gebracht. Bij annulering: tot de 42ste kalenderdag (exclusief) vóór de vertrekdag: 15% van de reissom; vanaf de 42ste kalenderdag (incl) tot de 28ste kalenderdag (exc) vóór de vertrekdag: 35% van de reissom; vanaf de 28ste kalenderdag (incl) tot de 21ste dag (excl) vóór de vertrekdag: 40% van de reissom; vanaf de 21ste kalenderdag (incl) tot de 14de dag (excl) vóór de vertrekdag: 50% van de reissom; vanaf de 14de kalenderdag (incl tot de 5de dag (excl) vóór de vertrekdag: 75% van de reissom; vanaf de 5de kalenderdag (incl) tot de vertrekdag: 90% van de reissom; op de vertrekdag of later: de volledige reissom.

Ca. 10 dagen voor aanvang van de reis ontvangt u van ons per e-mail de laatste reisbescheiden en overige praktische informatie.