Prijs & reis info

Huttentocht + Royal Class Busreis + lokale transfers
De pakketprijs bedraagt € 1049,- per persoon.

 

Bij deze prijs is inbegrepen;

* Vervoer naar de Zell am See en weer terug per Royal Class touringcar
* 7 overnachtingen in gezellige hutjes op de berg op basis van halfpension (ontbijt en diner)
* Toeristenbelasting
* Vervoer ter plaatse (lokaal transport met de boemeltreintje, skibus en/of taxi)
* Nederlandstalige skigids/reisbegeleiding ter plaatse
* 8 dagen skisafari in verschillende gebieden
* Iedere dag een informatiemoment over het weer, met programma voor de volgende dag
* Online fotoboek na de reis.

Bij deze prijs is niet inbegrepen;
* Reisverzekering (dient door uzelf afgesloten te worden)
* Lunch en drankjes op locatie
* Materiaalhuur
* Liftpas

 

Deze Huttentocht is ook te boeken voor € 889,-
Je kunt er ook voor kiezen om op eigen gelegenheid naar Oostenrijk te komen en ter plaatse zelf de skipas te kopen bij de liftpaskassa. Je boekt dus dezelfde reis echter exclusief vervoer & liftpas.
De kosten bedragen dan €889,- per persoon.

U kunt deze reis online boeken door in de menubalk op het ‘boekingsformulier’ te klikken. U ontvangt vervolgens van ons een automatische reserveringsbevestiging.

Binnen 3 dagen ontvangt u van ons de bevestiging van de boeking alsmede de factuur voor de reis. Snow Experience is aangesloten bij de SGR hierdoor is uw betaling verzekerd door de Stichting Garantiefonds Reisgelden. Ons lidnummer is; 3974

Omdat u op vakantie gaat, raden wij u aan om voor deze reis een reisverzekering afsluiten. Let er bij het afsluiten goed op dat de aanvulling ‘wintersport’ hier ook onder valt. Tevens is het raadzaam om na te vragen of het vervoer per helikopter vanaf de piste ook gedekt is. Mocht dit voorkomen, dan bent u er in ieder geval zeker van dat uw verzekering dit dekt. Skigebieden gaan steeds meer over op de keuze om u snel en veilig te vervoeren van piste naar ziekenhuis, een volledige dekking is voor iedere wintersporter noodzakelijk. Een passende wintersportdekking kunt u bijvoorbeeld afsluiten via de Nederlandse Ski Vereniging.

Neemt u ook uw verzekeringspasjes van uw zorgverzekering mee op reis. De pasjes voor de reisverzekering en het zorgverzekeringspasje dient u op de piste altijd bij u te hebben, dit is verplicht. Ook dient u zich net als in Nederland te kunnen legitimeren met een geldig legitimatiebewijs.

Snow Experience behoudt zich het recht voor deze reis te annuleren bij te weinig aanmeldingen. Reeds gedane boekingen worden in dit geval volledig gerestitueerd. Wanneer u zelf voor vertrek de reis wilt annuleren, hanteren wij de volgende regels. Indien een overeenkomst wordt geannuleerd, worden naast eventueel verschuldigde reserveringskosten de volgende annuleringskosten in rekening gebracht. Bij annulering: tot de 42ste kalenderdag (exclusief) vóór de vertrekdag: 15% van de reissom; vanaf de 42ste kalenderdag (incl) tot de 28ste kalenderdag (exc) vóór de vertrekdag: 35% van de reissom; vanaf de 28ste kalenderdag (incl) tot de 21ste dag (excl) vóór de vertrekdag: 40% van de reissom; vanaf de 21ste kalenderdag (incl) tot de 14de dag (excl) vóór de vertrekdag: 50% van de reissom; vanaf de 14de kalenderdag (incl tot de 5de dag (excl) vóór de vertrekdag: 75% van de reissom; vanaf de 5de kalenderdag (incl) tot de vertrekdag: 90% van de reissom; op de vertrekdag of later: de volledige reissom.

Ca. 10 dagen voor aanvang van de reis ontvangt u van ons per e-mail de laatste reisbescheiden en overige praktische informatie.