Dolomieten Huttentocht

7 nachten, gave tochten mooie hutten!

Het unieke wintersport gevoel 24/7 op de piste! #alseerstedebergaf

Tijdens de Skihuttentocht ervaar je een ultiem en uniek wintersportgevoel: 24/7 op de piste.

Wil je de skihuttentocht als complete reis boeken; Inclusief vervoer vanuit NL of BE, skibegeleiding, 7 overnachtingen inclusief half-pension en lokale transfers dan kan dit voor € 934,- (8-daagse liftpas [week 5 € 335,-] [week 7, 9, 10 en 11 € 372,-]).

De huttentocht is ook te boeken op basis van eigen vervoer en exclusief liftpas (inclusief lokale transfers) voor € 769,-.

Het speciale aan de Huttentocht is dat u dagelijks in een berghut slaapt en dat deze hutten zich dus allemaal op de berg bevinden! Slapen op grote hoogte in de serene rust van de bergen!

√ gediplomeerde skileraren
√ ongerepte pistes
√ vervoer vanuit NL of BE
√ 8-daagse liftpas
√ wakker worden in een berghut

√ skiën in een groep van 6-10 personen 

We vertrekken vanuit Nederland of België op vrijdagavond en komen terug de week erop op zondagochtend. De aankomst in Italië is zaterdagochtend en het vertrek vanuit de Dolomieten op zaterdagavond. 8 volle dagen genieten op de piste dus!

Wij bieden komend winterseizoen de Skihuttentocht aan in de week van;

  • week 5 – 24 januari t/m 2 februari
  • week 7 – 7 februari t/m 16 februari
  • week 9 – 21 februari t/m 1 maart
  • week 10 – 28 februari t/m 8 maart
  • week 11 – 6 maart t/m 15 maart

 

In 8 dagen maakt u een onvergetelijke tocht door verschillende skigebieden van de Dolomieten. De start van deze Huttentocht is in Wolkenstein (Val Gardena). Vanuit hier trekt u met de gids de bergen in en bezoekt u achtereenvolgens de gebieden van; Arabba/Marmolada, Alleghe, Civetta, Cinque Torri, Cortina d’Ampezzo, Monte Cristallo, Lagazuoi, Alte Badia, Gröden/St. Christina, Campitello en Canazei.

Onze gediplomeerde Nederlandstalige gidsen begeleiden u tijdens deze reis. In een groep van 6-10 personen + de skigids wordt er iedere dag in een ander skigebied geskied en/of gesnowboard. ’s Avonds wordt de dag afgesloten met een diner en gebiedspresentatie over de volgende dag. Zodoende bent u goed geïnformeerd over welke hoogtepunten er iedere dag voorbij zullen komen.

Let op: voor de Huttentocht is een minimaal niveau vereist. Dit betekent dat u zonder problemen in één keer een rode piste kunt skiën, eventueel met bagage op uw rug. Tevens dient u te beschikken over een goede conditie.

Bent u benieuwd naar het programma, de gebieden die we bezoeken en de prijs?

Geniet hier alvast van de meest prachtige uitzichten in deze video!

huttentocht time lapseAuthentieke hut tijdens de Skihuttentocht

Week 5, 7, 9, 10 & 11