Accommodatie

Gedurende deze Super Skisafariweek verblijft u in het mooie Hotel Traube in Fliess, gelegen in het hart van het Natuurpark Kaunergrad op 1073 meter. Fliess is een klein en intiem dorp geheel gebouwd in Tiroolse stijl. De omgeving van Fliess is een prachtig en uitdagend gebied om in te wandelen. En omdat Fliess gelegen is op het drielandenpunt van Oostenrijk, Italië en Zwitserland biedt het ons de ideale bestemming om van hier uit onze Dreiländer Super Skisafari aan te bieden! 

Na het skiën kunt u in het hotel genieten van een mooie wellnessruimte, waar u gebruik kunt maken van de Finse sauna, een aromastoombad met Swarovski sterrenhemel, infrarood-cabine, tropische stormdouche, zonnebank en rustruimte. 

De comfortabele 2-persoonskamers zijn geheel ingericht naar Tiroler stijl en beschikken over TV, telefoon, douche/bad en toilet. De meeste kamers beschikken over een balkon.

We hebben tweepersoonskamers gereserveerd welke je deelt met je reisgenoot of een andere deelnemer van hetzelfde geslacht.

Hotel Traube

Hotel Traube in Fliess