Dreiländer Skisafari

Skiën in TOP gebieden als oa. Ischgl, Fiss, Samnaun en Serfaus. Een snoepreisje door Oostenrijk, Italië en Zwitserland.

In 1 week, skiën in 3 landen!

De Snow Experience Dreiländer Skisafari is een week vol skiën en/of boarden in de karakteristieke skigebieden rondom het drielandenpunt skisafari van Oostenrijk, Zwitserland en Italië. We doen hier Bel Piano, Sat. Valentin, Serfaus-Fiss-Ladis, Ischgl-Samnaun en het Kaunertal aan.

Vanuit een typisch Oostenrijks driesterren hotel in het plaatsje Fliess, net naast het skigebied van Zams-Landeck, bezoeken we in een week tijd de mooiste skigebieden rondom het Drielandenpunt skisafari. We worden dagelijks door onze eigen taxibus opgehaald en naar de lift van de verschillende skigebieden gebracht. na de apres-ski haalt de bus ons weer op en brengt ons terug naar het hotel. Geen gesjouw of gedrang, maar lekker comfortabel ons eigen exclusieve vervoer.

De kenmerken van de Dreiländer Super Skisafari:

√ skiën in groepen van gemiddeld 8 personen
√ 3 niveaugroepen
√ TOP skigebieden
√ gezellige après-ski

√ 3 landen in één week! 

U boekt een 8-daagse wintersportreis inclusief vervoer per Royal Class touringcar, accommodatie op basis van halfpension en skibegeleiding. Gedurende zes dagen reist u in het bijzijn van medereizigers en Nederlandstalige gediplomeerde skileraren naar 6 afzonderlijke skigebieden. Onder begeleiding van de gidsen skiet of board u door de skigebieden. Op de aankomst- en vertrekdag heeft u de mogelijkheid om zelfstandig of met uw medereizigers te gaan skiën in het prachtige skigebied van de Venet Bergbahnen. Dagelijks wordt u door de reisleiders geïnformeerd over de volgende dag. U krijgt informatie over het skigebied, de weersverwachtingen en we bekijken de foto’s van de skidag.

Bent u benieuwd naar het programma, de gebieden die we bezoeken en de prijs?10 t/m 19 maart '23