X Sluiten

Ötztaler Super Skisafari

Levendig, bruisend, schitterende ski- en après-ski!

Diamant van de Alpen | Super après-ski | Gletsjer

De Otztaler skisafari, vanuit het centrum van Oetz bezoeken we de TOP skigebieden van Ötztal.

Ga met ons mee naar de Diamant van de Alpen! De meest prachtige pistes vind je in Obergurgl-Hochgurgl. Daarnaast is Sölden misschien wel het meest bekende skigebied van Europa. Zeer veelzijdig, van skiën tussen de bomen tot fenomenale uitzichten vanaf de ‘3000’ers’. De jaarlijkse Weltcup, een directe verbinding met de gletsjer en geweldige aprés-ski maken Sölden tot een topbestemming. De combinatie van de mooie brede pistes van Sölden en Gurgl, samen met de kleinere skigebieden van Ötz en Kuhtai, maakt dat dit een super skisafari is waar je ‘U’ tegen zegt! De Otztaler skisafari.

Wintersport op zijn best met hypermoderne liften en de langst aaneengesloten afdaling van Oostenrijk (15 km met een hoogteverschil van 2000 meter)! En met een snufje cultuur, want natuurlijk wanen we ons in de wereld van James Bonds’ Spectre!

√ skiën in groepen van gemiddeld 8 personen
√ minimaal 2 gidsen
√ brede, uitgestrekte pistes
√ geweldige après-ski 

√ sneeuw gegarandeerd! 

Deze compleet georganiseerde Otztaler skisafari groepsreis is een week vol skiën/boarden in de modernste skigebieden van Oostenrijk.  U boekt een 8-daagse vakantie inclusief vervoer, accommodatie op basis van halfpension (ontbijt en diner), 6-daagse liftpas en begeleiding. Gedurende zes dagen reist u in het bijzijn van medereizigers en de Nederlandstalige gidsen naar 8 afzonderlijke skigebieden. Onder begeleiding van de Nederlandstalige gediplomeerde gidsen skiet of board u door de gebieden en komen de groepen samen bij de koffiepauze, lunchpauze en de après-ski. Op de aankomstdag en de vertrekdag heeft u ook nog de mogelijkheid om zelfstandig met uw medereizigers (of alleen) te skiën in gebieden in de buurt of kunt u uw favoriete skigebied nog eens bezoeken! Acht dagen wintersportplezier! 

Dagelijks wordt u door de gidsen geïnformeerd over de volgende dag. U krijgt informatie over het skigebied, de weersverwachtingen en krijgt alvast een terugblik van de dag door de gemaakte foto’s te bekijken. Na het diner is er in de bar of lobby nog de mogelijkheid om een kaartje te leggen of gezellig wat te drinken. Een gebbetje, een grolletje of gewoon even lekker nagenieten van de dag. 

Bent u benieuwd naar het programma, de gebieden die we bezoeken en de prijs? U leest er alles over via de linkjes naar deze pagina’s in de grijze balk hieronder. warming up tijdens de Otztaler skisafari

18 - 27 januari 2019