Vervoer

Tijdens de Snow Experience Huttentocht is het vervoer voor u geregeld! Tijdens de heen- en terugreis van en naar Nederland reist u met een luxe Royal Class touringcar naar de Italiaanse Dolomieten.

De heen- en terugreis:

directliner logo

Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf

√ Opstappen in Amsterdam, Utrecht, Den Bosch, Den Haag, Rotterdam, Prinsenbeek,  Eindhoven, Weert en Heerlen;
√ Royal Class touringcar;
√ Zaterdagochtend aankomen in Italië.

Bij de pakketprijs is de reis naar de sneeuw per Royal Class touringcar inbegrepen. U vertrekt in de loop van vrijdagmiddag vanaf verschillende opstapplaatsen in Nederland. Gedurende de reis wordt er regelmatig gestopt om de benen te strekken. Alle touringcars zijn voorzien van een bar, waar naast koffie, thee en vaak soep ook gekoelde frisdranken verkrijgbaar zijn. Het is niet toegestaan om alcoholische dranken mee te nemen in de bus. Alle touringcars zijn voorzien van een toilet, video/DVD en airconditioning. Per persoon kunt u een volledige ski-uitrusting meenemen. De volgende ochtend komt u aan in een winters landschap en verwelkomen wij u in Oostenrijk. De zaterdag erop brengt de bus u weer terug naar Nederland, waar u op zondag aankomt. U reist altijd met een touringcar die is aangesloten bij Stichting Keurmerk Touringcarbedrijven. Wilt u meer weten over reizen per Royal Class touringcar? Lees dan de voorwaarden en reisinformatie op de website van Direct Liner, klik hier.

Alternatieve heen- en terugreis; auto, trein of vliegtuig?

Het kan natuurlijk zijn dat u de voorkeur geeft aan een andere manier van reizen. Op eigen gelegenheid kunt u dan zaterdagochtend naar de plek toe komen waar we starten met de SkiHuttentocht. Reist u liever met de auto, trein of het vliegtuig, dan kunt u dat aangeven bij de boeking. U betaalt dan € 669,- voor de Huttentocht en organiseert uw eigen vervoer en skipas.

Gaat uw voorkeur uit naar reizen per trein? Houd er rekening mee dat u een aantal keer zult moeten overstappen, waaronder op Innsbruck en op Bolzano. We helpen u graag met het boeken van de treinreis.