X Sluiten

Zillertaler Super Skisafari

11 Prachtige skigebieden tussen Fügen, Tux en Köningsleiten.

Ontdek de highlights van het Zillertal!

Een Zillertaler Super Skisafari is één week lang skiën in vrijwel elk skigebied van het Zillertal! ’s Ochtends trekken we vroeg erop uit, om naar één van de skigebieden te gaan. Als één van de eersten genieten we elke dag van de heerlijk geprepareerde pistes, met perfecte sneeuwconditie. We skiën een afwisselende route waarbij we het hele Zillertal zien en langs alle highlights komen. Elke dag sluiten we af met een drankje in één van de leuke après-ski kroegen die het Zillertal telt.

√ skiën in groepen van gemiddeld 8 personen
√ minimaal 2 gidsen
√ oergezellige après-ski
√ skiën tot 3.250 meter hoogte! 

De Snow Experience Zillertaler Super Skisafari is een week vol skiën/boarden in alle skigebieden van het Zillertal. Denk o.a. aan Mayrhofen, Gerlos, Fügen, Hintertux en Kaltenbach.

U boekt een 8 daagse vakantie inclusief vervoer, halfpension, liftpas en begeleiding. Gedurende 6 dagen reist u in het bijzijn van medereizigers en gediplomeerde Nederlandstalige gidsen naar 6 afzonderlijke skigebieden. Onder begeleiding van de gidsen skiet of boardt u door de gebieden. Op de aankomst- en vertrekdag heeft u de mogelijkheid om zelfstandig of met uw medereizigers te gaan skiën in het prachtige Zillertal. Acht dagen wintersportplezier!

Dagelijks wordt u door de gidsen geïnformeerd over de volgende dag. U krijgt informatie over het skigebied, weersverwachtingen en optioneel bij te boeken excursies.DSCN2016

9 - 18 maart 2018