X Sluiten

Huttentocht Italië

7 nachten, gave tochten mooie hutten!

Het unieke wintersportgevoel 24/7 op de piste!

Tijdens de Huttentocht ervaar je een ultiem en uniek wintersportgevoel: 24/7 op de piste.

Inclusief vervoer vanuit NL, liftpas (8 dagen), skibegeleiding, 7 overnachtingen inclusief half-pension en lokale transfers voor € 1155,-.

De huttentocht is ook te boeken op basis van eigen vervoer en exclusief liftpas, exclusief lokale transfers voor € 669,-.

Het speciale aan de Huttentocht is dat u dagelijks in een berghut slaapt en dat deze hutten zich dus allemaal op de berg bevinden! Slapen op grote hoogte in de serene rust van de bergen!

√ ongerepte pistes
√ 8-daagse liftpas
√ wakker worden in een berghut

√ skiën in een groep van 6-10 personen 

We vertrekken vanuit Nederland op vrijdagavond en komen terug in Nederland op zondagochtend. De aankomst in Italië is zaterdagochtend en het vertrek vanuit de Dolomieten op zaterdagavond. 8 volle dagen genieten op de piste dus!

Wij bieden komend winterseizoen de Skihuttentocht aan in de week van;

  • week 2 – 5 januari t/m 12 januari
  • week 5 – 26 januari t/m 2 februari
  • week 7 – 9 februari t/m 16 februari
  • week 9 – 23 februari t/m 2 februari
  • week 11 – 9 maart t/m 16 maart

 

In 8 dagen maakt u een onvergetelijke tocht door verschillende skigebieden van de Dolomieten. De start van deze Huttentocht is in Wolkenstein (Val Gardena). Vanuit hier trekt u met de gids de bergen in en bezoekt u achtereenvolgens de gebieden van; Arabba/Marmolada, Alleghe, Civetta, Cinque Torri, Cortina d’Ampezzo, Monte Cristallo, Lagazuoi, Alte Badia, Gröden/St. Christina, Campitello en Canazei.

Onze gediplomeerde Nederlandstalige gidsen begeleiden u tijdens deze reis. In een groep van 6-10 personen + de skigids wordt er iedere dag in een ander skigebied geskied en/of gesnowboard. ’s Avonds wordt de dag afgesloten met een diner en gebiedspresentatie over de volgende dag. Zodoende bent u goed geïnformeerd over welke hoogtepunten er iedere dag voorbij zullen komen.

Let op: voor de Huttentocht is een minimaal niveau vereist. Dit betekent dat u zonder problemen in één keer een rode piste kunt skiën, eventueel met bagage op uw rug. Tevens dient u te beschikken over een goede conditie.

Bent u benieuwd naar het programma, de gebieden die we bezoeken en de prijs? U leest er alles over in de grijze balk hieronder.

Geniet hier alvast van de meest prachtige uitzichten in deze video!

huttentocht time lapseSnow Experience Huttentocht Italie 2016 287

Skihuttentocht v.a. € 669,-